Twitter response:

За нас

Добре дошли в VeseliDechica.com– един вълшебен свят изпълнен с много забавления и игри за малките палавници.

 VeseliDechica.com е сайт създаден с много любов към всички малчугани и техните родители.  Ние знаем колко важни са играчките за развитието на децата и затова подбрахме любими герои и образи, с които да превърнем ежедневната игра в истинско приключение.

В каталога сме събрали огромно разнообразие от детски играчки, аксесоари и най-различни бебешки и детски стоки. Развлекателни, занимателни, образователни  и креативни. Играчките, които ще откриете при нас ще донесат безброй усмивки и щастливи мигове на Вашите съкровища.

Целта на „VeseliDechica“ е не само да продава, но и да забавлява клиентите си. В нашите магазини периодично се организират различни презентации на нови, вълнуващи играчки, интересни игри с награди и още много изненади. Да пристъпиш прага на „VeseliDechica“ е прекрасно преживяване за всички деца и техните родители!

Ние предоставяме на своите клиенти високо качество, дизайн, функционалност и разнообразие! „VeseliDechica“ предлага единствено стоки  от водещите производители на детски играчки, чието качество е неоспоримо. Родителите, които ни се доверяват, могат да бъдат спокойни, че играчките на „VeseliDechica“ не застрашават безопасността на техните деца.!

Нашата цел е лесно и бързо – без губене на излишни средства и време в обикаляне по магазините, да изберете най-хубавия подарък за Вашето дете. Във VeseliDechica.com Ви предлагаме един цял свят пълен с вълшебства и приключения, в който може да намерите за всяко дете най-подходящата и занимателна играчка.

В каталога има над 2200 детски играчки и детски стоки от най – известните производители и марки на пазара. За да се ориентирате по-лесно измежду голямото разнообразие от детски забавления може да изберете една или повече от категориите и марките предлагани в сайта. Чрез филтрите Вие лесно и удобно ще направите своя избор по цена, марка, възрастова група, пол на детето и други. Това ще Ви помогне да се убедите , че играчката която купувате ще е интересна, полезна и подходяща за Вашето дете.!!! :)

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/veselide/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399